Gamla bitar svänger alltid #1

Det är taktlöst att slänga gammalt bröd tycker vi och ger därför exempel på vad man kan svänga ihop av tråkiga och torra brödbitar. Här gör vi brödkrutonger som blir gott till sallad och soppa. Krutong kommer tydligen från franskans croûton och betyder brödkant och/eller stekt brödskiva enligt wikipedia.

Advertisements

Etiketter: , , , , ,

3 svar to “Gamla bitar svänger alltid #1”

  1. dennisMat Says:

    Coolt. Dessutom förbanat gott.

  2. Oskar Says:

    Fru Hall gjorde en fantastisk frukosträtt av (gammalt) bröd, massa ägg, bacon och lite lök. Värt att prata om både en och två gånger.

  3. baktakt Says:

    Det låter smarrigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: